Технології і рецептури новітніх продуктів підвищеної біологічної цінності оздоровчого призначення

В інституті садівництва НААН лабораторією інноваційних харчових технологій вперше в Україні для безалкогольної та виноробної галузей розроблено більше ста сучасних технологій і рецептур новітніх продуктів підвищеної біологічної цінності оздоровчого призначення.

В основі продуктів – лише натуральні, екологічно чисті компоненти: плодово-ягідна, пряноароматична і лікарська місцева рослинна сировина.

Технології високорентабельні (50-85%)  і пристосовані для існуючих промислових підприємств.

Для довідок:
тел.:  (044) 526 15 35, тел./факс:  (044) 526 65 49, моб.:  (067) 704 96 57,
Литовченко Олександр Михайлович, зав. лабораторії інноваційних харчових продуктів, д. т. н., професор,
 e-mail: amlitovchenko@ukr.net, www.vino-napitki.com.ua

 

               безалкогольна продукція:
                        фруктові напої і нектари на натуральній основі; 
                        цілющі фітобальзами
                        консерви для дитячого харчування «Пюре українські»;

               виноробна продукція:
                        вина іскристі столові напівсухі та напівсолодкі;
                        міцні і десертні сортові плодово-ягідні вина;
                        вина сортові лікерні з рідкісних і малопоширених в культурі рослин;
                        винні лікерні коктейлі і нектари; 
                        медові вина та напої

               алкогольна продукція:
                       аперитиви
                       напої плодові слабоалкогольні 
 

 << Назад