вибіркові дисципліни

   Післязбиральна доробка, зберігання та якість плодової і ягідної продукції:

        Робоча програма

        Методичні рекомендації до практичних занять

        Методичні рекомендації до самостійної роботи

  

   Біотехнологічні методи для розмноження плодових і ягідних культур:

        Робоча програма       

        Методичні рекомендації до практичних занять

        Методичні рекомендації до самостійних занять

  

   Еколого-адаптивна селекція і сортовивчення окремих малопоширених плодових і ягідних культур:

        Робоча програма        

        Методичні рекомендації до практичних занять

        Методичні рекомендації до самостійних занять


   Традиційні та інноваційні методи фізіологічної діагностики на різних етапах селекційного вивчення садових культур:

        Робоча програма

        Методичні рекомендації до практичних занять

        Методичні рекомендації до самостійних занять


   Традиційне розмноження плодових та ягідних культур:

        Робоча програма

 

    Захист плодових і ягідних насаджень від шкідників і хвороб:

        Робоча програма

        Методичні рекомендації до практичних занять

        Методичні рекомендації до самостійних занять

  

   Технологія вирощування квітково-декоративних, лікарських та ефіроолійних культур з високим рівнем декоративності:

        Робоча програма

   Технологія промислового вирощування та переробки винограду:

        Робоча програма

        Підручник "Основи виноградарства та переробки винограду"