Технології
- Скороплідні сади яблуні на насіннєвих підщепах (без зрошування)
- Створення інтенсивних насаджень яблуні на середньорослій підщепі мм.106
- Інтенсивні насадження яблуні на слаборослих підщепах з багатовісною кроною
- Технологія створення насаджень яблуні на карликових підщепах м.9 і 62-396
- Енергоощадна технологія вирощування плодів яблуні
- Застосування мульчуючих матеріалів в насадженнях яблуні
- Технологія позакореневого живлення яблуні основними макро- та мікроелементами в умовах опідзолених грунтів Лісостепу
- Технологія вирощування саджанців яблуні із закритою кореневою системою
- Спосіб екологічно безпечного захисту яблуні від парші та інших хвороб
- Екологічно безпечна схема захисту яблуні від основних хвороб
- Технологія вирощування плодів груші
- Методи захисту груші від грушевої медяниці
-
Високопродуктивні насадження черешні на насіннєвих підщепах в Лісостепу України
- Створення інтенсивних насаджень вишні на слаборослих клонових підщепах
- Конструкції насаджень вишні для виробництва конкурентоспроможної продукції десертного та технічного призначення
- Спосіб вирощування вегетативно розмножуваної підщепи ВСЛ-2 для вишні та черешні
- Захист насаджень черешні та сливи від шкідників і хвороб
- Інтенсивні насадження вишні на насіннєвих підщепах
- Вирощування інтенсивних садів сливи на вегетативних підщепах
- Система захисту сливи від основних шкідників при органічному вирощуванні продукції
- Інтенсивні сади аличі великоплідної на вегетативних підщепах
- Інтенсивні насадження абрикоса на насіннєвих підщепах
- Новітні конструкції насаджень абрикоса на вегетативних підщепах
- Система удобрення та утримання грунту в насадженнях плодових і ягідних культур в умовах Київської області
- Виробництво здорового садивного матеріалу суниці з використанням біотехнологічних методів
- Інтенсивна технологія закладання та експлуатації маточника клонових підщеп зерняткових і кісточкових культур
- Елементи технології та агроприйоми вирощування кущових ягідних культур
- Екологічно безпечна технологія зберігання плодів яблуні
- Технології і рецептури новітніх продуктів підвищеної біологічної цінності оздоровчого призначення