десертні плодово-ягідні вина

 

 

Вино десертне плодово-ягідне «НАМИСТО КВІТІВ»

Вино виготовляється на основі яблучного зброджено-спиртованого соку і водно-спиртових настоїв пряно-
ароматичних трав.
Колір золотистий.
Аромат відзначається складним букетом лугових трав.
Смак легкий гармонійний, з грушево-медовим відтінком.
Вміст спирту - 16% об. цукру - 16,0 г/І00см3, титрована кислотність - 4,5-5,0 г/дм3.
На Міжнародних конкурсах вино удостоєне 5 медалей - двох бронзових, двох срібних та золотої.

 

 

 

 

Вино десертне «СКІФСЬКИЙ НЕКТАР»

Виготовляється на основі яблучних компонентів з додаванням екстракту з пряно-ароматичних і лікарських трав.
Колір золотистий.
Аромат складний, в якому виділяється складний тон чебрецю та полину на фоні степового різнотрав'я.
Смак приємний, гармонійний, з легкою пікантною гірчинкою.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 14,0-14,5 г/100см3, титрованої кислоти - 4,5-5,0 г/дм3.
На Міжнародних конкурсах нагороджене п'ятьма срібними та бронзовими медалями.

 

 

 


 

 

Вино десертне плодово-ягідне «ПРЕЗИДЕНТ»

Найкраще і неперевершене вино виготовляється шляхом купажування зброджено-спиртованих яблучного та чорносмородинового соків і водно-спиртового настою пряно-ароматичних рослинних компонентів.
Колір темно-янтарний.
Аромат відзначається складним букетом з тонами ув'ялених сухофруктів.
Смак повний, оригінальний, з тонкими плодовими відтінками.
Вміст спирту - 18,0% об., цукру - 18,0-18,5 г/100см3, титрована кислотність - 5,0-6,0 г/дм3.
На Міжнародних конкурсах удостоєне золотої медалі та двох найвищих нагород - Кубків Гран-Прі.

 

 

 


 

Вино плодово-ягідне десертне «УМАНСЬКЕ КАЛИНОВЕ»

Виготовляється на основі виноматеріалів з груші та калини.
Колір янтарний.
Аромат приємний, складний, з калиново-медовими тонами.
Смак складний, гармонійний, з відтінками сухофруктів та меду.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0%, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
На Міжнародному конкурсі нагороджене золотою медаллю.

 

 

 

 

 


 

Вино плодово-ягідне десертне «УМАНСЬКЕ КИЗИЛОВЕ»

Виготовляється на основі виноматеріалів з груші та кизилу.
Колір від світло-рубінового до рубінового.
Аромат приємний, з сортовими відтінками кизилу.
Смак злагоджений, з тонами сухофруктів і кизилу.
Вміст спирту - 14,0% об., цукру 19,0%, титрована кислотність - 5,0-7 г/дм3.
На Міжнародному конкурсі нагороджено срібною медаллю.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Вино плодове десертне «ВИШНЕВЕ»

Виготовляється на основі зброджено-спиртованих вишневих компонентів.
Колір від світло-рубінового до темно-рубінового.
В ароматі добре виражені тони вишні.
Смак злагоджений, гармонійний, з приємним відтінком вишневої кісточки.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0г/100см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.

 

 

 

 

 

 

Вино десертне сортове «АҐРУСОВЕ»

Виготовляється на основі агрусових зброджено-спиртованих соків.
Колір від золотистого до світло-рожевого.
Аромат складний, оригінальний, з тоном аґрусу.
Смак гармонійний, злагоджений.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0г/ 100см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.

 

 

 

 

 

 

 

Вино плодово-ягідне солодке «МАЛИНОВЕ»

Виготовляється за допомогою купажування малинових і яблучних компонентів.
Колір від світло-рожевого до рожевого.
Аромат містить тонкі відтінки малини.
Смак злагоджений, м'який, з малиновими відтінками та пікантною гірчинкою.
Вміст спирту - 13,0-14,0% об., цукру - 14,0-15,0 г/100см3, титрована кислотність -6,0 г/дм3.

 

 << Назад