медові вина

 

  

Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА ЧЕРЕШНЯ»

Виготовляється шляхом купажування зброджено-спиртованого та спиртованого соків черешні з подальшим доведенням до необхідних кондицій спиртом етиловим і медом натуральним.
Вино приємне на смак і аромат, насичене вітамінами, ароматичними компонентами, мікроелементами.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
Удостоєне вищої нагороди конкурсу - Кубка Гран-Прі.

 

 

 

 

 

 

Вино плодово-ягідне десертне  «МЕДОВЕ ЯБЛУКО»

Виготовляється на основі яблучного виноматеріалу в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, приємним букетом з легкими тонами витримки та медово-айвовими відтінками.
Смак складний, повний, з медово-шоколадними тонами.
Колір янтарний з відблиском червонного золота.
Вміст спирту - 14,0% об., цукру - 19,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
На Міжнародному конкурсі нагороджено срібною медаллю.

 

 

 

 

 

  

Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА ВИШНЯ»

Виготовляється шляхом бродіння вишневого соку в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, складним, з вишнево-медовими тонами ароматом.
Смак складний, повний, з оксамитово-шоколадними тонами.
Колір насичений темно-рубіновий.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.

 

 

 

 

  

 

 

Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА МАЛИНА»

Виготовляється шляхом бродіння малинового соку в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, складним, з малиново-медовими тонами ароматом.
Смак складний, повний, насичений, виражений малиновий.
Колір яскраво-рожевий.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.

 

 

 

<< Назад