медові вина
Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА ЧЕРЕШНЯ»
Виготовляється шляхом купажування зброджено-спиртованого та спиртованого соків черешні з подальшим доведенням до необхідних кондицій спиртом етиловим і медом натуральним.
Вино приємне на смак і аромат, насичене вітамінами, ароматичними компонентами, мікроелементами.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
Удостоєне вищої нагороди конкурсу - Кубка Гран-Прі.
Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВЕ ЯБЛУКО»
Виготовляється на основі яблучного виноматеріалу в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, приємним букетом з легкими тонами витримки та медово-айвовими відтінками.
Смак складний, повний, з медово-шоколадними тонами.
Колір янтарний з відблиском червонного золота.
Вміст спирту - 14,0% об., цукру - 19,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
На Міжнародному конкурсі нагороджено срібною медаллю.
Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА ВИШНЯ»
Виготовляється шляхом бродіння вишневого соку в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, складним, з вишнево-медовими тонами ароматом.
Смак складний, повний, з оксамитово-шоколадними тонами.
Колір насичений темно-рубіновий.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.
Вино плодово-ягідне десертне «МЕДОВА МАЛИНА»
Виготовляється шляхом бродіння малинового соку в суміші з натуральним медом.
Відзначається гармонійним, складним, з малиново-медовими тонами ароматом.
Смак складний, повний, насичений, виражений малиновий.
Колір яскраво-рожевий.
Вміст спирту - 16,0% об., цукру - 16,0 г/100 см3, титрована кислотність - 5,0-7,0 г/дм3.