Технології і рецептури новітніх продуктів підвищеної біологічної цінності оздоровчого призначення

В Інституті садівництва НААН вперше в Україні для безалкогольної та виноробної галузей розроблено більше ста сучасних технологій і рецептур новітніх продуктів підвищеної біологічної цінності оздоровчого призначення.

В основі продуктів – лише натуральні, екологічно чисті компоненти: плодово-ягідна, пряноароматична і лікарська місцева рослинна сировина.

Технології високорентабельні (50-85%)  і пристосовані для існуючих промислових підприємств.

     


              

               Безалкогольна продукція:
                        фруктові напої і нектари на натуральній основі; 
                        цілющі фітобальзами
                        консерви для дитячого харчування «Пюре українські»;

               Виноробна продукція:
                        вина іскристі столові напівсухі та напівсолодкі;
                        міцні і десертні сортові плодово-ягідні вина;
                        вина сортові лікерні з рідкісних і малопоширених в культурі рослин;
                        винні лікерні коктейлі і нектари; 
                        медові вина та напої

               Алкогольна продукція:
                       аперитиви
                       напої плодові слабоалкогольні



Безалкогольний фітобальзам
 «ІЛЛЯ МУРОМЕЦЬ»

Для довідок:   моб.тел.:  (067) 704 96 57,  e-mail: amlitovchenko@ukr.net - Литовченко Олександр Михайлович, доктор техн. наук, професор

 << Назад